Skrivnost dobrega vina je celoletno delo v vinogradih. Le skrbno pridelano grozdje omogoča nastanek vrhunskega vina.” - Boris Lisjak
Zgodba o vinu se pri Lisjakovih prične v vinogradu, zato budno spremljajo rast in zorenje grozdja, skrbijo za najboljše pogoje in vedno na prvo mesto postavljajo kakovost. V lesenih sodih se grozdje pod izkušenim očesom prelevi v vrhunska vina, ki ne zadovoljijo le vseh pravih ljubiteljev žlahtne kapljice, ampak tudi tiste, ki v vinih iščejo zgodbe in navdih. Od leta 1991 pri Lisjakovih vina stekleničijo v steklenice priznanega slovenskega oblikovalca Oskarja Kogoja.

Zanimivosti
  • Na domačiji Lisjak se lahko pohvalijo z enim najstarejših vinogradov na Krasu. Vinograd, ki ga je uredil Borisov dedek Josip, je leta 2015 praznoval stoti rojstni dan.
  • Vina iz domačije Lisjak so poskusile že mnoge znane osebnosti, med drugim tudi kraljica Elizabeta ob obisku Slovenije.
  • Približno četrtino vin iz domačije izvozijo v tujino, posebej priljubljena so na Japonskem.
  • Boris je ponosen na svojih pet vnukinj. Teja in Sara že imata svoje vino, ostale vnukinje pa bodo svojega še dobile v prihodnosti.
  • Tejina solzica je ime dobila po drugi Borisovi vnukinji. Njene otroške solzice so imele podoben okus, kot ga skuša pričarati s svojim vinom.